Ποινή φυλάκισης 22 ετών στον 46χρονο - Τραυμάτισε θανάσιμα τον Ιωάννη Πολυκάρπου

Ποινή φυλάκισης 22 ετών στον 46χρονο - Τραυμάτισε θανάσιμα τον Ιωάννη Πολυκάρπου

Ποινή φυλάκισης 22 ετών σε βάρος 46χρονου Βρετανού για υπόθεση ανθρωποκτονίας με θύμα τον Ιωάννη Πολυκάρπου αποφάσισε σήμερα το Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε στην Πάφο, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή, Μιχάλη Νικολάου. 

Ο Πολυκάρπου τραυματίστηκε θανάσιμα στις 21 Ιανουαρίου 2023 όταν παρασύρθηκε από όχημα το οποίο οδηγούσε ο Βρετανός, μόνιμος κάτοικος Πάφου, ο οποίος εγκατέλειψη τη σκηνή. Ο 46χρονος σήμερα παραδέχθηκε ενοχή, αφού νωρίτερα είχε τροποποιηθεί το κατηγορητηρίο του από φόνο εκ προμελέτης σε ανθρωποκτονία.  

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, το θύμα τραυματίσθηκε θανάσιμα, όταν παρασύρθηκε με τη μοτοσικλέτα του από το όχημα του 45χρονου, ο οποίος από την ημέρα της σύλληψής του παρέμεινε υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές.

Η θανατηφόρα οδική σύγκρουση σημειώθηκε τα ξημερώματα της 21ης Ιανουαρίου 2023, στη λεωφόρο Τάφων των Βασιλέων και ο οδηγός είχε εγκαταλείψει τη σκηνή. Ανάμεσα στους δυο άντρες προηγήθηκε αντιπαράθεση σε κέντρο διασκέδασης της περιοχής. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εχθροπραξίες μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, με τις δύο πλευρές να διαμηνύουν ότι ο πόλεμος θα συνεχιστεί μέχρις εσχάτων. Αργά το βράδυ της Δευτέρας (16/6), η Τεχεράνη εξαπέλυσε νέο πυραυλικό κύμα εστιάζοντας στο Τελ Αβίβ και τη Χάιφα και ενώ ο αριθμός των νεκρών μεγαλώνει και για τις δύο πλευρές. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE