ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Καθηγητής βιολογίας ο 39χρονος που μαγνητοσκοπούσε άνδρες στα γυμναστήρια της Λευκωσίας

Καθηγητής βιολογίας ο 39χρονος που μαγνητοσκοπούσε άνδρες στα γυμναστήρια της Λευκωσίας

Αίσθηση προκαλούν οι πληροφορίες και οι λεπτομέρειες σε σχέση με την υπόθεση του 39χρονου που μαγνητοσκοπούσε άνδρες σε δυο γνωστά αθλητικά κέντρα της Λευκωσίας.

Ο συλληφθείς από την Αθούπολη είναι καθηγητής Βιολογίας, ενώ βάσει πληροφοριών ενδεχομένως να παρέδιδε και ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά που φοιτούν στη μέση εκπαίδευση.

Επιπλέον, μετά από έρευνα που έγινε στην οικία του ανευρέθηκαν κάμερες σε σχήμα κρεμάστρας. Μιλάμε για… επαγγελματικό εξοπλισμό δηλαδή.

Με αυτό τον τρόπο μαγνητοσκοπούσε άνδρες που έκαναν ντους στα γυμναστήρια. Μάλιστα, σχετικό οπτικό υλικό ανευρέθηκε στον προσωπικό του υπολογιστή.

Η πρώτη κάμερα που είχε εγκαταστήσει σε γυμναστήριο εντοπίστηκε από την καθαρίστρια στα ντους. Η τελευταία με την σειρά της την παρέδωσε στον υπεύθυνο ασφαλείας της επιχείρησης.

Όταν ενημερώθηκε σχετικά ο προϊστάμενος, έκανε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία.

Οι εξεταστές της υπόθεσης, όταν αξιολόγησαν το οπτικό υλικό από την κάμερα, είδαν ότι είχε καταγραφεί το σώμα αυτού που την είχε τοποθετήσει. Από τον σωματότυπό που καταγραφόταν στο οπτικό υλικό, με λίγα λόγια, κατέληξαν στον 39χρονο ύποπτο, που ήταν πελάτης του γυμναστηρίου.

Ο ύποπτος είχε τοποθετήσει ακόμη τρεις κάμερες (με σχήμα κρεμάστρας) στο γυμναστήριο του δεύτερου αθλητικού κέντρου, τις οποίες εντόπισε υπεύθυνος της επιχείρησης. Οι υποψίες του στράφηκαν στον 39χρονο (ήταν πελάτης και σ΄ αυτό το γυμναστήριο…), τον οποίο κατηγόρησε ευθέως, με τον καθηγητή να απολογείται και να λέει ότι δεν πρόκειται να το κάνει ξανά.

Κρεμμάστρες-κάμερες, βρέθηκαν και στο σπίτι του και παραλήφθηκαν για εξετάσεις.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις, στον υπολογιστή του 39χρονου καθηγητή εντοπίστηκε αρχείο δεδομένων που απεικόνιζε γυμνό άνδρα και ερωτηθείς ο ύποπτος για το ποιος είναι, παραδέχθηκε ότι είναι από την κάμερα στα ντους.

Φ.Μ.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top