Ο κακός χαμός στο Υφυπουργείο Μετανάστευσης- Μεταφέρουν υπαλλήλους σε… container

Ο κακός χαμός στο Υφυπουργείο Μετανάστευσης- Μεταφέρουν υπαλλήλους σε… container

Σε ανέκδοτο έχει μετατραπεί η καθημερινότητα των Υπαλλήλων του Υφυπουργείου Μετανάστευσης, με τις συνεχείς αλλαγές και τις… μετακομίσεις  από το ένα γραφείο στο άλλο.

Υπαλληλοι που έργαζονται στο τμήμα πολιτογραφήσεων του Υπουργειου Εσωτερικών, έλαβαν οδηγίες- πριν από λίγα λεπτά, να αποχωρήσουν από τους χώρους που τους τοποθέτησαν (πριν λίγο καιρό) και να μεταφερθουν στα container που έφεραν στο πάρκινγκ.

Οι εργαζόμενοι είναι αναστατωμένοι και όπως μας μεταφέρει έγκυρη πηγή, αδυνατούν να εργαστουν κάτω από αυτές τις συνθήκες. Πολλοι εξ αυτών δεν έχουν καν πρόσβαση στα συστήματα για τις πολιτογραφήσεις, παρα μόνο σε όσα αρχεία πρόλαβαν να τυπωθούν μέχρι και τον περασμένο Νοέμβριο.

Οι άνθρωποι είναι στοιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλο και κάνουν «κατάληψη» σε διπλανά γραφεία ή ακόμη και σε αίθουσες συνεδριάσεων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η περαιτέρω εμβάθυνση των εξαιρετικών σχέσεων Κύπρου και Ιορδανίας, η ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας και των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ιορδανίας, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β΄, στο περιθώριο της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE