Ο κακός χαμός στο Υφυπουργείο Μετανάστευσης- Μεταφέρουν υπαλλήλους σε… container

Ο κακός χαμός στο Υφυπουργείο Μετανάστευσης- Μεταφέρουν υπαλλήλους σε… container

Σε ανέκδοτο έχει μετατραπεί η καθημερινότητα των Υπαλλήλων του Υφυπουργείου Μετανάστευσης, με τις συνεχείς αλλαγές και τις… μετακομίσεις  από το ένα γραφείο στο άλλο.

Υπαλληλοι που έργαζονται στο τμήμα πολιτογραφήσεων του Υπουργειου Εσωτερικών, έλαβαν οδηγίες- πριν από λίγα λεπτά, να αποχωρήσουν από τους χώρους που τους τοποθέτησαν (πριν λίγο καιρό) και να μεταφερθουν στα container που έφεραν στο πάρκινγκ.

Οι εργαζόμενοι είναι αναστατωμένοι και όπως μας μεταφέρει έγκυρη πηγή, αδυνατούν να εργαστουν κάτω από αυτές τις συνθήκες. Πολλοι εξ αυτών δεν έχουν καν πρόσβαση στα συστήματα για τις πολιτογραφήσεις, παρα μόνο σε όσα αρχεία πρόλαβαν να τυπωθούν μέχρι και τον περασμένο Νοέμβριο.

Οι άνθρωποι είναι στοιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλο και κάνουν «κατάληψη» σε διπλανά γραφεία ή ακόμη και σε αίθουσες συνεδριάσεων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Έπειτα από παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας και τη συνεργασία του Υπουργού Γεωργίας, του Επιτρόπου Περιβάλλοντος και της Διευθύντριας του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων, αναστέλλεται η προγραμματισμένη για την Κυριακή κινητοποίηση για το σοβαρό αρδευτικό πρόβλημα της Κοιλάδας Χρυσοχούς, σύμφωνα με ανακοίνωση εκ μέρους των αρδευτών από τον κ. Νέστορα Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE