Νέα πτήση από τον Λίβανο - Επαναπατρίστηκαν άλλοι 38 Κύπριοι πολίτες

Νέα πτήση από τον Λίβανο - Επαναπατρίστηκαν άλλοι 38 Κύπριοι πολίτες

Με πρωτοβουλία του Υπουργείου Εξωτερικών, η αεροπορική εταιρεία Middle East Airlines πραγματοποίησε επιπρόσθετη πτήση από την 🇱🇧Βηρυτό, η οποία αφίχθηκε στις 10:55 μ.μ. στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Στην πτήση επέβαιναν 70 επιπρόσθετα άτομα που ζήτησαν την υποβοήθηση της αναχώρησής τους, συμπεριλαμβανομένων 38 Κυπρίων πολιτών, των οποίων το κόστος μετάβασης καλύφθηκε από την Κυπριακή Δημοκρατία. Επέβαιναν επίσης, 11 πολίτες της Ελλάδος, 2 Πολωνοί, καθώς και 19 Λιβανέζοι πολίτες, κάτοχοι άδειας μόνιμης παραμονής στην Κύπρο.

Το Υπουργείο Εξωτερικών συνεχίζει την παροχή προξενικής αρωγής προς τους Κύπριους πολίτες στον Λίβανο μέσω της Πρεσβείας μας στη Βηρυτό, με την οποία μπορούν να επικοινωνούν ενώ καλούνται εκ νέου να εγγραφούν στη διαδικτυακή πλατφόρμα http://connect2cy.gov.cy ή/και να επικαιροποιήσουν τα σχετικά αιτήματά τους αν έχουν ήδη εγγραφεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE