ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Business News: Το My Mall φέρεται να…. επεκτείνεται στη Λάρνακα – Απάντηση Χατζημιτσή

Business News: Το My Mall φέρεται να…. επεκτείνεται στη Λάρνακα – Απάντηση Χατζημιτσή

Πληροφορίες που κυκλοφορούν ευρέως σε επιχειρηματικούς κύκλους αναφέρουν ότι ο Ανδρέας Χατζημιτσής και οι Ισραηλινοί συνέταιροί του, με τους οποίους είναι συνιδιοκτήτες στο My Mall της Λεμεσού, ετοιμάζονται να κάνουν κίνηση ματ στην Λάρνακα.

Πιο συγκεκριμένα, οι Ισραηλινοί συνέταιροι του κ. Χατζημιτσή, φέρονται να αγόρασαν έκταση γης στην Λάρνακα, με απώτερο στόχο να ανεγερθεί εκεί εμπορικό κέντρο.

Το ThemaOnline επικοινώνησε με τον κ. Ανδρέα Χατζημιτσή, θέτοντας υπόψιν του τις πιο πάνω πληροφορίες. Ο Κύπριος επιχειρηματίας, λοιπόν, σχολιάζοντάς τις δεν τις επιβεβαίωσε.

«Το άκουσα κι εγώ αλλά δεν το επιβεβαιώνω» ήταν το πρώτο του σχόλιο. Όταν τον ρωτήσαμε που αποδίδει την ύπαρξη αυτών των πληροφοριών, απάντησε λέγοντας τα ακόλουθα: «Πιστεύω ότι αυτές οι πληροφορίες έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι η Λάρνακα δεν έχει κάποιο μεγάλο εμπορικό κέντρο. Δεν ξέρω πού αποσκοπούν αυτές οι ‘πληροφορίες’».

Στο τέλος της συνομιλίας μας ο κ. Χατζημιτσής, παραδέχθηκε πάντως ότι πάντα κάνει αρκετές σκέψεις για επέκταση των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων, οι οποίες πιθανόν να αφορούν και άλλες πόλεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι άλλες πληροφορίες φέρουν τον όμιλο Σιακόλα να εξετάζει ενδεχόμενο ανέγερσης εμπορικού κέντρου κοντά στην περιοχή του αεροδρομίου Λάρνακας.

Φάνης Μακρίδης

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top