Τριπλό θανατηφόρο: Μάχη για τη ζωή δίνουν οι δύο τραυματίες - Όλα τα νεότερα με την κατάσταση της υγείας τους

Τριπλό θανατηφόρο: Μάχη για τη ζωή δίνουν οι δύο τραυματίες - Όλα τα νεότερα με την κατάσταση της υγείας τους

Θλίψη και θρήνος επικρατεί στην κοινότητα Φρενάρους μετά τον άδικο χαμό των τριών νεαρών που έχασαν την ζωή τους στο θανατηφόρο που σημειώθηκε τα ξημερώματα ενώ οι δύο τραυματίες δίνουν μάχη για τη ζωή.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, αναφορικά με τους 2 τραυματιες, ο 18χρονος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου και η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή, αλλά σταθερή.

Όσον αφορά στον 22χρονο φέρει πολλαπλά κατάγματα, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και η κατάσταση της υγείας του θεωρείται κρίσιμη.

Σημειώνεται ότι αύριο στις 08:30 στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσιας θα διενεργηθούν οι νενομισμενες νεκροτομές επι των σορών των θυμάτων από τον Δρ. Νικόλα Χαραλαμπους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE