ΚΟΣΜΟΣ

Αυτό είναι το κοριτσάκι που δεν θέλει κανείς να υιοθετήσει: Η συγκλονιστική ιστορία της 3χρονης Grace!

Αυτό είναι το κοριτσάκι που δεν θέλει κανείς να υιοθετήσει: Η συγκλονιστική ιστορία της 3χρονης Grace!

Είναι πανέμορφη, με μεγάλα καταγάλανα μάτια, ξανθά μαλλιά, τη λένε Grace και είναι 3 χρονών. Από την ημέρα που γεννήθηκε μέχρι και τώρα ζει στο ίδρυμα προστασίας που έχουν οι θετοί γονείς της, Paul και Jill. Εκείνοι όμως είναι απελπισμένοι, μια και σε λίγο θα συνταξιοδοτηθούν και δεν μπορούν πια να τη φροντίσουν.

Γι’ αυτό ψάχνουν ένα σπίτι για το μικρό αγγελούδι, μια και κανείς δεν θέλει να την υιοθετήσει. «Προσπαθούμε να βρούμε το καινούριο σπίτι της Grace. Είναι τόσο σημαντικό για εκείνη να βρει μια οικογένεια και να δούμε τελικά ότι όλα θα πάνε καλά, αφού εμείς πλέον δεν μπορούμε να τη βοηθήσουμε. Χρειάζεται μια οικογένεια για τα Χριστούγεννα», δήλωσαν στη Daily Mirror.

Η ζωή δεν ήταν εύκολη για την Grace, μια και γεννήθηκε, σε μόλις 25 εβδομάδες, και ζύγιζε μόλις 1.300 κιλά. «Στην αρχή, όταν ακούσαμε για τις ειδικές ανάγκες της Grace αναρωτηθήκαμε εάν θα μπορούσαμε να τη φροντίσουμε. Αλλά όταν την είδα να είναι με μάσκες οξυγόνου στο νοσοκομείο, ήξερα ότι έπρεπε να τη βοηθήσουμε. Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μικρό κοριτσάκι», πρόσθεσαν οι Paul και Jill.

Grace-is-pictured-here-with-her-foster-carer

Μέχρι τώρα η μικρή, που φοράει ακόμα ρούχα για παιδιά ηλικίας μόλις 18 μηνών, πάσχει από σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως μυϊκή και εγκεφαλική παράλυση ενώ έχει και τακτικές λοιμώξεις του θώρακα. Αρρωσταίνει συχνά και χρειάζεται κάποιον δίπλα της συνεχώς, ειδικά το χειμώνα, καθώς ο κρύος καιρός την κάνει επιρρεπή σε λοιμώξεις.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε σύντομα να βρεθεί μια οικογένεια για την Grace (Φωτογραφίες: Julian Hamilton/Daily Mirror Grace).

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί:

Πηγή: Peoplegreece

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top