ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλασμός Κυρίου: Κίνδυνος στους κύριους αυτοκινητόδρομους της Κύπρου - Κατολισθήσεις και κλειστοί δρόμοι

Χαλασμός Κυρίου: Κίνδυνος στους κύριους αυτοκινητόδρομους της Κύπρου - Κατολισθήσεις και κλειστοί δρόμοι

Κακοκαιρία σε όλη την Κύπρο. Η αστυνομία Κύπρου εκπέμπει sos στους οδηγούς και τους καλεί να είναι προσεχτικοί!

Αρκετοί δρόμοι έχουν καταστεί επικίνδυνοι, λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών, ενώ δυσκολίες αντιμετωπίζουν και κάποιες περιοχές ως αποτέλεσμα της κακοκαιρίας.

Στις περιοχές Κόρνου, Μοσφιλωτής, Πυργών και Πέρα Χωριού, έχουν προκύψει διάφορα προβλήματα κυρίως στο οδικό δίκτυο. Λόγω συσσώρευσης νερού στο οδόστρωμα, ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας - Λεμεσού, παρά τον Κόρνο και ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας - Λάρνακας, παρά τα Λύμπια έχουν καταστεί επικίνδυνοι.

Στην πριοχή των Λυμπιών, στον αυτοκινητόδρομο έχει σημειωθεί και κατολίσθηση όγκων χώματος και πετρών, στο οδόστρωμα.

Νεότερη ενημέρωση, αναφέρει ότι ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας - Λάρνακας, από την περιοχή Κόσιης προς Λάρνακα, έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση. Μέλη της Αστυνομίας, μεταβαίνουν στην περιοχή για να επιληφθούν της κατάστασης. 

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση σε όλους τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας του οχήματός τους αναμμένα.

Κλειστή, λόγω καθαρισμού του δρόμου, είναι η μια λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Λευκωσίας από την περιοχή του Κόρνου, μέχρι την έξοδο Σιάς. Η τροχαία κίνηση διεξάγεται κανονικά από τη δεύτερη λωρίδα κυκλοφορίας. Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

Λύση δύο κρατών, με την ασαφή ορολογία της κυριαρχικής ισότητας, ουδέποτε θα τύχει διαπραγμάτευσης από εμάς, τόνισε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας πως η ε/κ πλευρά δεν έχει «κανένα κρυφό σχέδιο Β’».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top