ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βροχές και καταιγίδες αύριο Τετάρτη! Διαβάστε την πρόβλεψη της μετεωρολογικής υπηρεσία για τις επόμενες μέρες

Βροχές και καταιγίδες αύριο Τετάρτη! Διαβάστε την πρόβλεψη της μετεωρολογικής υπηρεσία για τις επόμενες μέρες

Όσοι περιμένουν μια ηλιόλουστη μέρα για αύριο που είναι και αργία (28 Οκτωβρίου), μάλλον θα απογοητευτούν καθώς η μετεωρολογική υπηρεσία αναμένει βροχές και καταιγίδες. Ο καιρός τις επόμενες μέρες σύμφωνα με την πρόβλεψη θα είναι άστατος με τον ήλιο και τις βροχές να εναλλάσσονται

Το βράδυ θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις και δεν αποκλείεται να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 και παροδικά μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος αλλά γύρω στο μεσημέρι οι νεφώσεις θα πυκνώνουν και αναμένεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές και να εκδηλωθούν καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ θα παρατηρούνται αρχικά αυξημένες νεφώσεις με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών αλλά σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα ανατολικά και τοπικά στα νότια αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το επόμενο τριήμερο αίθριος καιρός θα εναλλάσσεται με περιόδους με αυξημένες νεφώσεις και αναμένεται να έχουμε τοπικά βροχές ή και καταιγίδες, κυρίως τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Πέμπτη και την Παρασκευή ενώ το Σάββατο αναμένεται μικρή άνοδος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Τσάκωσαν» άνδρα στη Λευκωσία με πυροβόλο όπλο και σφαίρες και του πέρασαν χειροπέδες

Eurovision 2024: Οριστικά εκτός τελικού η Ολλανδία - Η ανακοίνωση και η πρώτη αντίδραση του τραγουδιστή - Βίντεο

Τα έσοδα και οι δαπάνες του κράτους το πρώτο τρίμηνο του 2024 - Πόσα ξόδεψε και πόσα έβαλε στα ταμεία

Με μια βαλίτσα στο χέρι οι Κύπριοι – Πού σπατάλησαν τα περισσότερα χρήματα και ποιοι οι κυριότεροι λόγοι ταξιδιών

Δικηγόροι Μοναχών: Τους καταβλήθηκαν οι μισθοί τους μετά από οδηγίες του Ησαΐα

«Πνίγεται» στη σκόνη η Κύπρος - Οι μετρήσεις σε κάθε πόλη και η περιοχή με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top