ΤΑΚΑΤΑ: Αναπάντητες κλήσεις παντού – Χαοτική η επόμενη μέρα των διαταγμάτων

ΤΑΚΑΤΑ: Αναπάντητες κλήσεις παντού – Χαοτική η επόμενη μέρα των διαταγμάτων

Χάος επικρατεί μετά την ανακοίνωση των διαταγμάτων για τις ανακλήσεις των ελαττωματικών αερόσακωνν ΤΑΚΑΤΑ.

Σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών στο ThemaOnline, από το πρωί της Τρίτης (04/02) τα τηλέφωνα των εταιρειών έχουν πάρει «φωτιά» χωρίς όμως καμία ανταπόκριση.

Πολλά είναι τα ερωτήματα για τα οχήματά τους και οι απαντήσεις…ανύπαρκτες.

Σιγή ιχθύος επικρατεί μετά την ανακοίνωση των διαταγμάτων. Με ένα τηλέφωνο στο χέρι από το πρωί προσπαθούν να εντοπίσουν γραμμή ώστε να επικοινωνήσουν με κάποιο αρμόδιο που θα τους παρέχει την ανάλογη πληροφόρηση.

Από πού θα πάρουν διευκρινίσεις; Γιατί δεν απαντάνε οι αντιπροσωπείες; Αν ένα όχημα εμπίπτει σε ανάκληση μπορεί να προχωρήσει με το ΜΟΤ;

Την ίδια ώρα πολλές είναι και οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον κόσμο να βρίσκεται σε αγανάκτηση, γράφοντας όσα δεν μπορεί να πει στα τηλέφωνα με τους αρμόδιους.

«Βαρέθηκε και η ηχογραφημένη φωνή που ενημερώνει για το χρόνο αναμονής…», έγραψε συγκεκριμένα πολίτης που περίμενε 40 λεπτά στη γραμμή.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η δημόσια τοποθέτηση ΠτΔ μετά την διάσκεψη Σ. Αγγελλίδη - «Ξεφεύγει του θεσμικού πλαισίου...»

Η δημόσια τοποθέτηση ΠτΔ μετά την διάσκεψη Σ. Αγγελλίδη - «Ξεφεύγει του θεσμικού πλαισίου...»

Αυτή η Κυβέρνηση είναι η πρώτη που στα 65 χρόνια ύπαρξης της Κυπριακής Δημοκρατίας τόλμησε, παρά τις αντίθετες απόψεις κάποιων συμπεριλαμβανομένων και κάποιων στη Νομική Υπηρεσία, να προχωρήσει με τον διαχωρισμό της Νομικής Υπηρεσίας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE