Ανείπωτη θλίψη στο Τμήμα Αρχαιοτήτων: Έφυγε από την ζωή ο Μάριος Ηροδότου - Δείτε φωτογραφία του

Ανείπωτη θλίψη στο Τμήμα Αρχαιοτήτων: Έφυγε από την ζωή ο Μάριος Ηροδότου - Δείτε φωτογραφία του

Ο Διευθυντής και το προσωπικό του Τμήματος Αρχαιοτήτων αποχαιρετούν με βαθιά θλίψη τον συνάδελφό τους Μάριο Ηροδότου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα, 7 Ιουλίου 2025, σε ηλικία 60 ετών, μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Αρχαιοτήτων, ο Μάριος Ηροδότου καταγόταν από τη Γεροσκήπου και υπηρέτησε στο Τμήμα Αρχαιοτήτων από το 1984 ως βοηθός συντηρητής στο συνεργείο τοιχογραφιών και ξυλογλύπτων Πάφου. Με αφοσίωση, επαγγελματισμό και αξιοθαύμαστο ζήλο εργάστηκε για τη διατήρηση και ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

«Η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην υπηρεσία και στις καρδιές όσων είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί του. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του», αναφέρει καταληκτικά η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE