VIDEO: Ολοκληρώθηκε η ερευνητική Επιτροπή για Takata – Η νέα ημερομηνία για λήψη καταθέσεων – Ποιοι παίρνουν σειρά

VIDEO: Ολοκληρώθηκε η ερευνητική Επιτροπή για Takata – Η νέα ημερομηνία για λήψη καταθέσεων – Ποιοι παίρνουν σειρά

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη ημέρα της διαδικασίας της Ερευνητικής Επιτροπής για το σκάνδαλο των ελαττωματικών αερόσακων Takata.

O Πρόεδρος της Ερευνητικής επιτροπής, Μιχάλης Βορκάς, σε δηλώσεις του μετά το τέλος της διαδικασίας, ανέφερε ότι «είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε τις θέσεις των διανομέων καθώς και εισηγήσεις από αυτούς»

«Η επόμενη ημερομηνία για λήψη καταθέσεων είναι η 17η Απριλίου, όπου θα παραστούν εκπρόσωποι μεταχειρισμένων οχημάτων. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί σε 1-2 συναντήσεις», συμπλήρωσε.

Καταλήγοντας, επισήμανε ότι «στη συνέχεια θα ακούσουμε εκπρόσωπους της Αστυνομίας ενώ μετά θα ακολουθήσει οποιοδήποτε άλλος επιθυμεί να καταθέσει αναφορικά με την έρευνα που διεξάγουμε καθώς και συγγενείς προσώπων που έχουν τραυματιστεί ή έχασαν τη ζωή τους από ελαττωματικά εξαρτήματα»

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Δίνει κατάθεση το θύμα - Πέραν των 10 οι πυροβολισμοί που ρίφθηκαν

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Δίνει κατάθεση το θύμα - Πέραν των 10 οι πυροβολισμοί που ρίφθηκαν

Σήμερα γύρω στις 11.15 διαπράχθηκε απόπειρα φόνου εναντίον Ελληνοκύπριου ηλικίας 47 ετών. Σύμφωνα με το ίδιο το θύμα, ενώ ποδηλατούσε σε δρόμο δευτερεύοντος οδικού δικτύου από τη Λάρνακα προς τη Δρομολαξιά δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών από πρόσωπο το οποίο οδηγούσε μοτοσικλέτα και τον ακολούθησε, τον οποίο είχε προσεγγίσει από πίσω. Το θύμα δεν έχει τραυματιστεί από τη επίθεση και διέφυγε από τη σκηνή με το ποδήλατο του.

BEST OF TOTHEMAONLINE