Πυροβόλησαν με καλάσνικοφ και σκότωσαν άνδρα έξω από διαγνωστικό κέντρο στο Χαλάνδρι – Διέφυγαν οι δράστες

Πυροβόλησαν με καλάσνικοφ και σκότωσαν άνδρα έξω από διαγνωστικό κέντρο στο Χαλάνδρι – Διέφυγαν οι δράστες

Ανθρωποκτονία σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης στο Χαλάνδρι, όταν άγνωστοι άνοιξαν πυρ έξω από ιδιωτικό ιατρικό κέντρο, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν θανάσιμα έναν άνδρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα βρισκόταν στο πεζοδρόμιο μπροστά από την είσοδο του ιατρικού κέντρου, όταν ένα όχημα πέρασε από το σημείο και ένας από τους επιβάτες τον πυροβόλησε. Ο δράστης ή οι δράστες τράπηκαν αμέσως σε φυγή, εγκαταλείποντας την περιοχή με το ίδιο όχημα.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται καθώς εξελίσσεται η έρευνα της Αστυνομίας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE