Χειροπέδες σε 56χρονο: Ήρθε Κύπρο με 16 κιλά κάνναβης στις αποσκευές του - Δείτε φωτογραφία

Χειροπέδες σε 56χρονο: Ήρθε Κύπρο με 16 κιλά κάνναβης στις αποσκευές του - Δείτε φωτογραφία

Στο πλαίσιο των ενεργειών που γίνονται από την ΥΚΑΝ σε συνεργασία με τις Τελωνειακές Αρχές για αποτροπή της εισαγωγής ναρκωτικών στην Κύπρο, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης πέραν των 16 κιλών, κατά τον έλεγχο αποσκευών 56χρονου, ο οποίος αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας, από χώρα του εξωτερικού.

Ο 56χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 2 νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους 16 κιλών και 600 γραμμαρίων. Ως αποτέλεσμα ο 56χρονος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών, της παράνομης προμήθειας ναρκωτικών από άλλο πρόσωπο και της παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.