Νέο «έξυπνο» parking στο Παλαιό ΓΣΠ – Αυτές θα είναι οι χρεώσεις

Νέο «έξυπνο» parking στο Παλαιό ΓΣΠ – Αυτές θα είναι οι χρεώσεις

Την έναρξη λειτουργίας νέου, σύγχρονου και φιλικού προς τον χρήστη συστήματος στάθμευσης στον χώρο του Παλαιού ΓΣΠ, από τη Δευτέρα 7 Ιουλίου 2025, ανακοίνωσε ο Δήμος Λευκωσίας.

Το νέο σύστημα αξιοποιεί τεχνολογία αναγνώρισης πινακίδων και επιτρέπει την είσοδο και έξοδο των οχημάτων χωρίς την ανάγκη χρήσης χαρτιού ή μετρητών. Η πληρωμή πραγματοποιείται εύκολα με κάρτα κατά την έξοδο, ενώ οι οδηγοί λαμβάνουν άμεσα ειδοποίηση στο κινητό τους με τη σχετική χρέωση. Για ακόμη πιο άνετη εξυπηρέτηση, συστήνεται η χρήση της εφαρμογής SensiPark, που προσφέρει αυτόματη πληρωμή και ενημέρωση.

Χρεώσεις στάθμευσης:

  • Μέχρι 30 λεπτά: Δωρεάν
  • Μέχρι 1 ώρα: €2,00
  • Μέχρι 3 ώρες: €3,00
  • Μέχρι 5 ώρες: €4,00
  • Μέχρι 7 ώρες: €5,00
  • Μέχρι 10 ώρες: €6,00
  • Πέραν των 10 ωρών: €6,00 + €1,00 για κάθε επιπλέον ώρα

Για τους εργαζόμενους της περιοχής προσφέρεται και μηνιαία συνδρομή με κόστος €60.

Το νέο σύστημα στοχεύει στη μείωση της αναμονής και του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, καθώς λειτουργεί χωρίς χαρτί, χωρίς μετρητά και χωρίς ουρές.

Ο Δήμος Λευκωσίας καλεί το κοινό να αξιοποιήσει το νέο αυτό μέσο, το οποίο αναμένεται να βελτιώσει σημαντικά την εμπειρία στάθμευσης στο κέντρο της πόλης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE