ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Που είναι το κράτος» Γράφτηκαν ομαδικά άνεργοι οι απολυθέντες του ΟΣΕΛ

«Που είναι το κράτος» Γράφτηκαν ομαδικά άνεργοι οι απολυθέντες του ΟΣΕΛ

Ομαδικά μετέβησαν την Τετάρτη στη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης στη Λευκωσία οι απολυθέντες του ΟΣΕΛ για να εγγραφούν στον κατάλογο των ανέργων και να εκφράσουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για τον “άμεσο και αντισυμβατικό τερματισμό” της απασχόλησής τους, όπως οι ίδιοι δήλωσαν.

Εκ μέρους των απολυθέντων, η Χαρούλα Κίττου, δήλωσε, ότι “απολυθήκαμε μαζικά και εκδικητικά από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΣΕΛ, Ιορδάνη Ιορδάνους χωρίς προειδοποίηση και διωχθήκαμε κακήν – κακώς από τον χώρο εργασίας μας και μείναμε στο δρόμο εν καιρώ οικονομικής κρίσης”.     

“Διερωτόμαστε που είναι το κράτος και που είναι το αρμόδιο Υπουργείο Εργασίας”, είπε η κ. Κίττου και πρόσθεσε ότι “ακόμη και οι Συντεχνίες μας άφησαν μόνους μας και δεν ενδιαφέρθηκε κανένας για εμάς και θέλουμε να γνωρίζουμε ποιος προστατεύει τον εργαζόμενο στην Κύπρο σήμερα”.

Η κ. Κίττου είπε ότι “όλοι είμαστε έρμαιο των διαθέσεων του κ. Ιορδάνους για να κάνει τα δικά του και έχουμε πληροφορηθεί ότι επίκεινται και άλλες απολύσεις άρα συνεχίζεται η εκδικητική διάθεση του κ. Ιορδάνους.

Ανέφερε πως μόνη σανίδα σωτηρίας τους είναι το ανεργιακό επίδομα.

Η κ. Κίττου δήλωσε ότι κατά την είσοδό της στα γραφεία του ΟΣΕΛ προκειμένου να τακτοποιήσει τα προσωπικά της αντικείμενα δέχθηκε επίθεση “από λειτουργούς του ΟΣΕΛ που παίρνουν υψηλούς μισθούς και από τον ίδιο τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και έπρεπε να νοσηλευτούμε κάποια άτομα”.

Οι απολυθέντες κρατούσαν πλακάτ που έγραφαν “Εμείς είμαστε τα θύματα του Ιορδάνη Ιορδάνους” και “Που είναι το κράτος ;”.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μοτοσικλέτες: Πόσα κοστίζει το ΜΟΤ και που γίνεται ο έλεγχος - Το πρόστιμο και όσα πρέπει να ξέρετε

Πότε θα γίνει η φετινή Πορεία Υπερηφάνειας - Αυξήθηκαν οι επιθέσεις εναντίων των ΛΟΑΤΙ ατόμων; - Όσα αναφέρει στο «Τ» ο Πρόεδρος της Accept ΛΟΑΤΙ

Στο «μικροσκόπιο» και πάλι οι Κεντρικές Φυλακές - Βρήκαν κινητό και κόλλες με ναρκωτικά σε κελί κρατούμενου

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Θα κινήσει διαδικασίες ο Αρχιεπίσκοπος κατά συνοδικών;

Kωνσταντίνα Ευριπίδου: Το μήνυμα που της άφησε η κόρη της στο tablet και τη συγκίνησε

Θανατηφόρο με 29χρονο στη Λάρνακα: Τι κατέδειξε η νεκροτομή για τα αίτια



Αυτοί είναι οι νέοι διορισμοί στην Κεντρική Τράπεζα και στην Εθνική Αρχή Στοιχημάτων - Η απόφαση του Υπουργικού

Αυτοί είναι οι νέοι διορισμοί στην Κεντρική Τράπεζα και στην Εθνική Αρχή Στοιχημάτων - Η απόφαση του Υπουργικού

Το Υπουργικό Συμβούλιο κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, αποφάσισε τον διορισμό της κας Ευγενίας Χριστοδούλου και του κ. Γεώργιου Καρατζιά, αμφότεροι ορκωτοί λογιστές, με εκτενή πείρα στον χρηματοπιστωτικό τομέα, στις θέσεις των εκτελεστικών συμβούλων στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top