Σεισμός ταρακούνησε τη Λεμεσό - Δείτε χάρτη

Σεισμός ταρακούνησε τη Λεμεσό - Δείτε χάρτη

Αναστάτωση προκάλεσε τα ξημερώματα της Κυριακής σεισμός που σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Λεμεσού.

Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό-Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC), η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 3,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και καταγράφηκε στις 01:02 τα ξημερώματα της 7ης Σεπτεμβρίου 2025, σε απόσταση περίπου 20 χιλιομέτρων ανατολικά της Λεμεσού.

Το εστιακό της βάθος υπολογίζεται στα 20 χιλιόμετρα, γεγονός που εξηγεί γιατί έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη και σε γειτονικές περιοχές.

Δείτε τον χάρτη:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE