Θλίψη στην Λευκωσία: Έφυγε από την ζωή η Αλεξάνδρα Ιωάννου – Το τελευταίο αντίο και η παράκληση της οικογένειας

Θλίψη στην Λευκωσία: Έφυγε από την ζωή η Αλεξάνδρα Ιωάννου – Το τελευταίο αντίο και η παράκληση της οικογένειας

Θλίψη σκόρπισε στη Λευκωσία η είδηση του θανάτου της Αλεξάνδρας Ιωάννου από Έγκωμη Λευκωσίας που έφυγε από την ζωή στις 12 Ιανουαρίου σε ηλικία 90 ετών.

Η Εξόδιος Ακολουθία της πολυαγαπημένης μας μητέρας και γιαγιάς, θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Έγκωμη, την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2026, ώρα 14:30.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 14:00. Η ταφή θα γίνει στο παλαιό κοιμητήριο Έγκωμης (Δίπλα από Hilton).

Παράκληση της οικογένειας είναι όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και άπορες οικογένειες Δήμου Εγκωμης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE