Το κουτάβι που κλωνοποιήθηκε από νεκρό σκύλο

Το κουτάβι που κλωνοποιήθηκε από νεκρό σκύλο

Το πρώτο κλωνοποιημένο κουτάβι της Βρετανίας καλωσόρισαν στην οικογένειά τους οι Laura Jacques και Richard Remede από το West Yorkshire, πληρώνοντας σχεδόν 92.000 ευρώ για ένα «αντίγραφο» του αγαπημένου τους μπόξερ, μέσα σε εργαστήριο της Νότιας Κορέας.

Το ζευγάρι ταξίδεψε μέχρι τη Σεούλ για να επισκεφθεί την κλινική και χθες παρέλαβαν τον τετράποδο Chance.

Γεννήθηκε με καισαρική τομή στο Ίδρυμα Sooam Biotech Reserch Foundation και έχει ακριβώς την ίδια εμφάνιση με τον Dylan, τον σκύλο του ζευγαριού που πέθανε από όγκο στον εγκέφαλο τον Ιούνιο.

Η 29χρονη Jacques δυσκολεύεται να πιστέψει πόσο ίδια είναι τα δύο σκυλιά. «Όλα τα χρώματα και τα σχέδια στο σώμα του είναι ακριβώς όπως του Dylan», είπε στη Daily Mail.

Η κλινική κλωνοποίησε και άλλο ένα σκυλί με το DNA του Dylan, τη Shadow, η οποία αναμένεται να γεννηθεί αύριο.

Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία αυτή το ζευγάρι πήρε το ίδιο δείγματα DNA από τον Dylan.

Ο Remde ταξίδεψε δυο φορές στη Νότια Κορέα καθώς τα πρώτα δείγματα δεν μπόρεσαν να χρησιμοποιηθούν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν αφορούν απλώς μια διαφωνία ανάμεσα σε κορυφαία στελέχη, για το ποιος θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας. Φέρνουν στην επιφάνεια προβλήματα που αγγίζουν την ηγεσία, τις εσωτερικές ισορροπίες, την πολιτική ταυτότητα της παράταξης και κυρίως, την εμπιστοσύνη μεταξύ ανθρώπων, που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στην ίδια πολιτική γραμμή.

BEST OF TOTHEMAONLINE