Πέθανε η Νίτσα Γεωργίου: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

Πέθανε η Νίτσα Γεωργίου: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε ο θάνατος της γιαγιάς, Νίτσας Γεωργίου από την Γεροσκήπου και κάτοικο Πάφου που απεβίωσε την Κυριακή 07 Ιουνίου 2026 σε ηλικία 86 χρονών.

Το τελευταίο αντίο θα απευθύνουν συγγενείς και φίλοι την Δευτέρα 08 Ιουνίου 2026 και ώρα 2:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Κενδέα στην Πάφο.

Η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Παλαιό Κοιμητήριο Πάφου στην Έξω Βρύση.

Παράκληση της οικογένειας όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Γονεων και Φιλων Παιδοογκολογικης Μονάδας.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που χαμογελούν και λουλούδι

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Σαφές μήνυμα για τις προεδρικές εκλογές του 2028 έστειλε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ δεν πρόκειται να στηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη και προαναγγέλλοντας ότι το κόμμα θα κατέλθει με δικό του υποψήφιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE