Επί ποδός η ΑΗΚ: Στο σκοτάδι περιοχές της Λευκωσίας λόγω βλάβης

Επί ποδός η ΑΗΚ: Στο σκοτάδι περιοχές της Λευκωσίας λόγω βλάβης

Ξαφνικό blackout σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε περιοχές της πρωτεύουσας, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους.

Η διακοπή ηλεκτροδότησης οφείλεται σε βλάβη που παρουσιάστηκε στο δίκτυο μέσης τάσης της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, επηρεάζοντας συγκεκριμένο τμήμα στην περιοχή της Έγκωμης.

Στο σημείο έχει σπεύσει ήδη εξειδικευμένο συνεργείο της ΑΗΚ, το οποίο πραγματοποιεί εντατικές εργασίες για τον εντοπισμό και την επιδιόρθωση του προβλήματος. Βάσει των πρώτων εκτιμήσεων των αρμοδίων, η σταδιακή αποκατάσταση της παροχής ρεύματος αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός δύο με τριών ωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE