Πιο ερωτευμένος από ποτέ δηλώνει ο Stan! Δείτε τον σε τρυφερές στιγμές με την σύντροφο του (ΦΩΤΟ)

Πιο ερωτευμένος από ποτέ δηλώνει ο Stan! Δείτε τον σε τρυφερές στιγμές με την σύντροφο του (ΦΩΤΟ)

Στην ιδιαίτερη πατρίδα της συντρόφου του, Δήμητρας Μίμη, τη Θεσσαλονίκη ταξίδεψε ο Stan την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Στράτος Αντιπαριώτης όπως είναι το πραγματικό του όνομα είχε μία προγραμματισμένη συναυλία στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, «οπότε ήταν ιδανική ευκαιρία να περάσει χρόνο με τη Δήμητρα, η οποία μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Θεσσαλονίκης και Αθήνας» εξηγεί πηγή στο ΟΚ! 

Την επόμενη μέρα ο φακός του ΟΚ απαθανάτισε τον τραγουδιστή με την 24χρονη σύντροφό του σε τρυφερά στιγμιότυπα έξω από το ξενοδοχείο ΜΕΤ, όπου εκείνος διέμεινε. 

Δείτε τις φωτογραφίες 




Stan: «Λιώνει» από έρωτα για τη Δήμητρά του!
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE