Κάνει τα... κόλπα του ο καιρός: Από τον καύσωνα στις βροχές - Μέχρι πού θα φτάσει ο υδράργυρος

Κάνει τα... κόλπα του ο καιρός: Από τον καύσωνα στις βροχές - Μέχρι πού θα φτάσει ο υδράργυρος

Σήμερα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα βόρεια και στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς 3 και σταδιακά μέχρι μέτριοι 4 Μποφόρ.

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα δυτικά και στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και βόρεια, ενώ αργότερα αναμένεται να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη, κυρίως στο εσωτερικό και ανατολικά. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά τις μεσημβρινές ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το ΑΚΕΛ ανοίγει την αυλαία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 - Η πρώτη Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη

Το ΑΚΕΛ ανοίγει την αυλαία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 - Η πρώτη Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη σηματοδοτεί την έναρξη της εκλογικής πορείας της Αριστεράς με στόχο την ενίσχυση των ποσοστών και την επιστροφή των ψηφοφόρων της

BEST OF TOTHEMAONLINE