ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεμεσός: Πήρε μπουρλότο ξύλινη κατοικία – Που αποδίδει η Πυροσβεστική την αιτία της πυρκαγιάς

Λεμεσός: Πήρε μπουρλότο ξύλινη κατοικία – Που αποδίδει η Πυροσβεστική την αιτία της πυρκαγιάς

Δυσλειτουργία ηλεκτρικής συσκευής (στεγνωτήριο) δεν αποκλείεται να είναι η αιτία φωτιάς σε βοηθητικό υποστατικό στη Λεμεσό.

Σε ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρεται ότι στις 11.34 χθες λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε οικία στην οδό Μιχαήλ Κάσιαλου, στον Άγιο Αθανάσιο στη Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκαν τρία Πυροσβεστικά Οχήματα και η ώρα 11.56 τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά σε βοηθητικό υποστατικό προέκταση της οικίας. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στην ξύλινη κατοικία και το περιεχόμενο της.

Έγινε χρήση αυλών τυλικτήρα και  3 αναπνευστικών συσκευών.  Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν και αναμένονται τα αποτελέσματα εξετάσεων σε ηλεκτρικές συσκευές με την πιθανότητα η πυρκαγιά να προκλήθηκε από δυσλειτουργία ηλεκτρικής συσκευής (στεγνωτήριο) να μην μπορεί να αποκλειστεί.

Συνολικά από τις 6 χθες το πρωί έως και τις έξι σήμερα η ΠΥ ανταποκρίθηκε σε 16 κλήσεις για βοήθεια,7 πυρκαγιές, 7 ειδικές εξυπηρετήσεις , 1 κλήση ασθενοφόρου και 1 ψευδή κλήση.

Πηγή: KYΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top