ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αποφασισμένος για εξυγίανση του Συνεργατισμού ο Χατζηγιάννης – Τα είπε με Εισαγγελέα

Αποφασισμένος για εξυγίανση του Συνεργατισμού ο Χατζηγιάννης – Τα είπε με Εισαγγελέα

Με τον Γενικό Εισαγγελέα συναντήθηκε ο νέος Γενικός Διευθυντής του Συνεργατισμού Νικόλας Χατζηγιάννης, ανταλλάσσοντας απόψεις αλλά και στοιχεία για τα σκάνδαλα τα οποία μαίνονται στον χώρο του Συνεργατισμού.

Ο Νικόλας Χατζηγιάννης ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα το καλοκαίρι του 2015, παρέλαβε έναν Συνεργατισμό «Στάβλο του Αυγεία» και ο ίδιος φαίνεται να έχει θέσει ως προσωπικό στοίχημα να τον καθαρίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, TothemaOnline, μας ο κ. Χατζηγιάννης εμπλέκεται άμεσα στο ξεσκέπασμα του σκανδάλου των ΣΠΕ Αγίας Φύλας και Στροβόλου.

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα, δεν δίστασε με αποφασιστικότητα να προβεί σε αλλαγές, κόντρα στο κατεστημένο και στο σύστημα. Χαρακτηριστική η περίπτωση της ΣΠΕ Αγίας Φύλας, για την οποία είχε δώσει σαφείς οδηγίες να γίνουν κινήσεις για να ξεσκεπαστεί το σκάνδαλο και να προωθηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης για απόδοση ευθυνών.

Χωρίς κομματικές ή άλλες εξαρτήσεις, έχοντας γνώσεις και ελεύθερη σκέψη μπήκε αποφασιστικά στον χώρο για να δράσει καταλυτικά και να επέλθει εξυγίανση.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι θα ήταν άδικο ο οποιοσδήποτε να καρπωθεί τα εύσημα για την υπόθεση της ΣΠΕ Αγίας Φύλας, καπηλευόμενος τους κόπους και τους μόχθους των ανθρώπων της Κεντρικής Συνεργατικής.

Ο Γενικός Εισαγγελέας είναι απαραίτητος για την κοινωνία μας. Μόνο αυτός είναι σε θέση να εξυγιάνει την κοινωνία μας. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top