ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΦΡΕΝΑΡΟΣ: Γεωργός εγκλωβίστηκε κάτω από γεωργικό μηχάνημα – Στην εντατική με σοβαρά κατάγματα

ΦΡΕΝΑΡΟΣ: Γεωργός εγκλωβίστηκε κάτω από γεωργικό μηχάνημα – Στην εντατική με σοβαρά κατάγματα

Τον άκουσαν οι κυνηγοί να καλεί βοήθεια.

Σε σοβαρή κατάσταση αλλά εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, στο Παραλίμνι, γεωργός από το Φρέναρος, ηλικίας 81 χρόνων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις δύο το μεσημέρι της Πέμπτης (28/01) κάτοικοι της Κοινότητας Φρενάρους που βρίσκονταν σε κυνήγι στην περιοχή «Ανεφανή» στο Φρέναρος, άκουσαν ένα άτομο να καλεί σε βοήθεια.

Οι κυνηγοί μετέβησαν στο σημείο όπου ακούγονταν οι φωνές και εντόπισαν εγκλωβισμένο κάτω από τη σβάρνα του γεωργικού του ελκυστήρα, άνδρα ηλικίας 81 ετών, από το Φρέναρος.

Αμέσως κλήθηκαν στη σκηνή η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, μέλη των οποίων κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον ηλικιωμένο. Με ασθενοφόρο διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε κατάγματα πλευρών και κάκωση του ήπατος.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στη συνέχεια στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Νοσοκομείου, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία ενώ η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Τη σκηνή επισκέφθηκε λειτουργός του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top