Ηθοποιός κυπριακής σειράς - «Κάνω μπότοξ μια φορά το χρόνο γιατί έχω μεγάλο κούτελο» (ΦΩΤΟ)

Ηθοποιός κυπριακής σειράς - «Κάνω μπότοξ μια φορά το χρόνο γιατί έχω μεγάλο κούτελο» (ΦΩΤΟ)

Την αποκάλυψη ότι κάνει μπότοξ μια φορά το χρόνο έκανε η Εβελίνα Παπούλια τονίζοντας ότι το μεγάλο της κούτελο είναι αυτό που την αναγκάζει να κάνει ενέσεις ομορφιάς.

«Προσέχω τον εαυτό μου πολύ. Μπότοξ κάνω μια φορά το χρόνο. Οφείλω να το κάνω γιατί έχω πολύ μεγάλο κούτελο και το καλοκαίρι κάνω πάρα πολλές ρυτίδες» δήλωσε λίγο πριν την πρεμιέρα της παράστασης «Βίκτωρ-Βικτώρια».

Όσον αφορά τις παπαράτσι φώτο που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα και απεικόνιζαν τη γνωστή ηθοποιό σε τρυφερό ενσταντανέ με τον σύντροφό της δήλωσε πως δεν είναι ότι καλύτερο της συνέβη.

«Το δυσάρεστο είναι όταν ένας άνθρωπος γίνεται παπαράτσι χωρίς να είναι η δουλειά του. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα μπω στη διαδικασία να κρύψω την προσωπική μου ζωή. Ούτε για εμένα ούτε για το σύντροφο μου είναι το καλύτερο αλλά τι να κάνουμε» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE