ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eίναι αλήθεια; Επιμένουν οι Τούρκοι ότι η Google αναγνώρισε το ψευδοκράτος! (φωτογραφίες)

Eίναι αλήθεια; Επιμένουν οι Τούρκοι ότι η Google αναγνώρισε το ψευδοκράτος! (φωτογραφίες)

Νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά της Daily Sabah, αναφέρει ισχυρισμούς ότι έχει γίνει προσθήκη της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου, στους χάρτες της κορυφαίας πλατφόρμας google maps.

Του Ανδρέα Χαραλάμπους

Κατά το συγκεκριμένο δημοσίευμα, η Google προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση ότι έχει προσθέσει την Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου στους χάρτες της και έιναι διαθέσιμη για πλοήγηση.

Μέχρι πριν μια εβδομάδα, όπως συνεχίζουν οι ισχυρισμοί, διαθέσιμη για πλοήγηση ήταν μόνο η περιοχή της Κυπριακής Δημορατίας, αλλά πλέον αυτό έχει αλλάξει.

Παρ΄όλα αυτά, σε προσπάθειές μας να επισκεφθούμε την Βόρεια Κύπρο, κάνοντας έρευνα με το ακρώνυμο TRNC, αλλά και με άλλους τρόπους δεν κατέστη δυνατό.

Όπως είχαμε σημειώσει προ ημερών, λογικά το «φαινόμενο» αυτό, παρατηρείται μόνο στην τουρκική πλατφόρμα της Google.

Πιο κάτω παραθέτουμε πρώτα τη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα το τουρκικό πρακτορείο ειδησεων και ακολούθως τη φωτογραφία από τη δική μας πλοήγηση.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top