ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά σε πολυκατάστημα της Λεμεσού

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά σε πολυκατάστημα της Λεμεσού

Δύσκολη η κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (18/04) σε πολυκατάστημα ηλεκτρικών συσκευών στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η κατάσβεση της φωτιάς είναι πολύ δύσκολη καθώς δεν υπάρχει πρόσβαση στο κτίριο λόγω του ότι η φωτιά έχει ξεσπάσει στο υπόγειο.

Όπως μας αναφέρθηκε, μελή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έχουν χρησιμοποιήσει αναπνευστικές μάσκες και αφρό για να μπορέσουν να θέσουν την φωτιά υπό έλεγχο.

H μια λωρίδα της λεωφόρου Νίκου Παττίχη έχει κλείσει προσωρινά για την ασφάλεια του κοινού.

Διαβάστε ακόμη: ΕΚΤΑΚΤΟ: Φωτιά σε πολυκατάστημα σε κεντρικό δρόμο της Λεμεσού

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε κατάσταση σοκ ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ηλεκτρικών συσκευών - Υπέστη ελαφρά εγκαύματα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.