ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπόνι και Κλάιντ! - Με συνεργό την πρώην συζυγό του φέρεται να έκανε τη ληστεία!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπόνι και Κλάιντ! - Με συνεργό την πρώην συζυγό του φέρεται να έκανε τη ληστεία!

Σε απευθείας δική ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού θα παρουσιαστεί στις 11 Ιουλίου 2016, η 39χρονη, η οποία ήταν συνεργός στην ληστεία εναντίον γυναίκας έξω από υποκατάστημα της Λεμεσού.

Της Ιώαννας Μάντζιηπα 

Η 39χρονη πρώην σύζυγος του Ιωάννη Κοσμά, παρουσιάστηκε την Τετάρτη (15/06) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το όποιο αποφάσισε την παραπομπή της υπόθεσης σε απευθείας δική ενώπιον του Κακουργιοδικείου.

Μάλιστα, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, η 39χρονη θα είναι ελεύθερη υπό περιοριστικούς όρους, καθώς κατέθεσε ως εγγύηση το ποσό των 50 χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η 39χρονη πρώην σύζυγος του Κοσμά, ήταν αυτή που οδηγούσε το όχημα, την ώρα που ο καταζητούμενος τράβηξε την τσάντα Ρωσίδας έξω από γνωστό πολυκατάστημα της παραλιακής Λεμεσού.

Τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης του καταστήματος «μαρτύρησαν» και τα δυο πρόσωπα, με την 39χρονη να είναι αυτή που οδηγούσε.

Να σημειώσουμε πως εξετάζεται το ενδεχόμενο ο καταζητούμενος Ιωάννης Κοσμάς, να εμπλέκεται και στην υπόθεση της ληστείας σε βενζινάδικο απέναντι από τον ζωολογικό κήπο της Λεμεσού.

Το ΤΑΕ Λεμεσού, συνεχίζει εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό του καταζητούμενου, ενώ να σημειώσουμε πως το πρωί της Τετάρτης (15/06) πέρασε χειροπέδες σε 38χρονο, ο όποιος φιλοξένησε για λίγο στο σπίτι του στην Παλώδια τον Κοσμά.

Το ThemaOnline επιβεβαιώνεται πλήρως, καθώς από την πρώτη στιγμή είχε δημοσιοποιήσι πως ο Κοσμά φερόταν να εμπλέκεται και στις δυο υποθέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πότε θα αποφασίσουν τα επόμενα βήματα για την ΑΤΑ οι συντεχνίες

Πότε θα αποφασίσουν τα επόμενα βήματα για την ΑΤΑ οι συντεχνίες

Τα επόμενα βήματά τους για τη διεκδίκηση της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής θα αποφασίσουν την 1η Σεπτεμβρίου οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, όπως είπε στο ΚΥΠΕ, η ΓΓ της ΠΕΟ, Σωτηρούλα Χαραλάμπους.

BEST OF TOTHEMAONLINE