LIFESTYLE

Χωρίζουν Φαίη και Γιώργος! Όλη η αλήθεια μόνο εδώ για την είδηση βόμβα που έσκασε στο διαδίκτυο!

Χωρίζουν Φαίη και Γιώργος! Όλη η αλήθεια μόνο εδώ για την είδηση βόμβα που έσκασε στο διαδίκτυο!

Γράφτηκε από γνωστό περιοδικό και αναδημοσιεύτηκε σχεδόν στο σύνολο του διαδικτυακού χώρου, ούτε λίγο, ούτε πολύ, ότι η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας χωρίζουν. Ότι είναι το τελευταίο καλοκαίρι που θα τους βρει μαζί, ότι κάνουν χωριστές διακοπές και ότι ο χειμώνας θα τους βρει σε ξεχωριστούς δρόμους!

Φυσικά όλοι αυτοί που γράψανε το ρεπορτάζ και που πολύ εύκολα αναπαράχθηκε στο internet και στα social media δεν έκαναν κάτι απλό… απλά να διασταυρώσουν την είδηση. 

Ωστόσο δημοσιογράφος απο το youweekly επικοινώνησε με έναν άνθρωπο του πολύ στενού περιβάλλοντος του ζευγαριού. «Κάναμε ευθέως την ερώτηση: «Ισχύει το δημοσίευμα, ότι χωρίζει η Φαίη και ο Γιώργος;», η γυναίκα έσκασε στα γέλια… «Μα είναι δυνατόν; Τι χωριστές διακοπές; Σχεδόν κάθε χρόνο ακόμη και τα Χριστούγεννα υπάρχουν ημέρες που ο Γιώργος αποφασίζει να πάει για σκι με τους φίλους του τον χειμώνα, ή με τους φίλους του να κάνει αποδράσεις με το σκάφος. Η Φαίη με τα δύο μωρά τις περισσότερες φορές δυσκολεύεται να ακολουθήσει και όσοι έχουν παιδιά το καταλαβαίνουν. Αλίμονο αν κάθε φορά που ένα ζευγάρι αποφασίζει να χαλαρώσει ξεχωριστά για μερικές μέρες, χώριζε κιόλας. Η Φαίη και ο Γιώργος είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ. Και θα το δείτε……».

Αυτη είναι η αλήθεια για όλα αυτά που γράφονται 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top