ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργασίες στο οδικό δίκτυο ανακοινώνει το Τμήμα Δημοσίων 'Εργων – Πότε και ποιες λωρίδες θα είναι κλειστές

Εργασίες στο οδικό δίκτυο ανακοινώνει το Τμήμα Δημοσίων 'Εργων – Πότε και ποιες λωρίδες θα είναι κλειστές

To Τμήμα Δημοσίων Έργων ενημερώνει το κοινό για εργασίες που θα διεξάγονται στο οδικό δίκτυο.

Συγκεκριμένα κατά τις περιόδους 8/8/2016 – 12/8/2016 και 22/8/2016 – 26/8/2016, μεταξύ των ωρών 08:30 – 14:00, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς – Δένειας, θα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων της κεντρικής νησίδας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα (ταχείας κυκλοφορίας) σε μήκος 200μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα (βραδείας κυκλοφορίας).

Επίσης κατά την περίοδο 1/8/2016 – 12/8/2016, καθημερινά συμπεριλαμβανομένου και του Σαββατοκύριακου, στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή στη Λάρνακα θα γίνονται κατασκευαστικές εργασίες από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα είναι κλειστές και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας της Λεωφόρου στη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Ηνωμένων Πολιτειών και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Εξάλλου το Σάββατο 6 Αυγούστου 2016, μεταξύ των ωρών 07:00 - 19:00, η διασταύρωση των οδών Αγίου Ανδρέου, Καντάρας, Αρχαγγέλου Μιχαήλ και Ηρακλείου στο Καϊμακλί θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία λόγω της εκτέλεσης εργασιών από ιδιωτική εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω των οδών Νικόλαου Ιωάννου, Πλάτωνος, Μιχαήλ Καραολή Αγαπήνορος, Εδέσσης και Ευαγόρου καθώς και των οδών Νεύτωνος, Λόρδου Βύρωνος, Αχαΐας, Μάρκου Μπότσαρη, Ιωάννη Μακρυγιάννη και Πραξάνδρου.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις  προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Σεισμός αισθητός στην Κύπρο - Ταρακούνησε την Πάφο

Σεισμός αισθητός στην Κύπρο - Ταρακούνησε την Πάφο

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, σε υποθαλάσσια περιοχή, βορειοανατολικά της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top