LIFESTYLE

Αστρονομικό! Πόσες δεκάδες χιλιάδες ευρώ στοιχίζει κάθε επεισόδιο του παραμυθιου του Λώρη στον Alpha;

Αστρονομικό! Πόσες δεκάδες χιλιάδες ευρώ στοιχίζει κάθε επεισόδιο του παραμυθιου του Λώρη στον Alpha;

Κι εμείς θέλουμε διακαώς να υποβάλουμε το εξής ερώτημα στον σεναριογράφο «Από που εμπνέεστε κύριε Λοϊζίδη;» με αφορμή τoν τίτλο της πιο ακριβής σειράς της κυπριακής tv!

Σε ένα φανταστικό βασίλειο με ευγενείς, χωρικούς, κακούς, καλούς , ιππότες, μάγους, μυστήρια, έρωτες και πάθη στήνει το παραμύθι του ο Λώρης Λοϊζίδης, έχοντας – σύμφωνα με το Tv Capuccino- όλον τον Alpha στα πόδια του.

Μπορεί η νέα κωμική παραγωγή με τον τίτλο «Παραμύθι ν’ αρχινίσει» να κάνει πρεμιέρα μέσα Νοεμβρίου, ωστόσο στο κανάλι τρέχουν να προλάβουν, καθώς θέλουν να στήσουν μια εντυπωσιακή παραγωγή για τη νέα σεζόν.

Στελέχη του Alpha Ελλάδος έρχονται κάθε βδομάδα στην Κύπρο, επιδιώκοντας να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις και την τεχνογνωσία στον ταλαντούχο δημιουργό με στόχο να δημιουργήσουν μια κωμική σειρά που θα γίνει talk of the town.

Μάλιστα οι φήμες θέλουν το κόστος της σειράς να ξεπερνά τις 30,000 ευρώ, ενώ ένα μεγάλο μέρος των γυρισμάτων θα γίνει στο Κολόσσι.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top