ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα πάτε θάλασσα το Σαββατοκύριακο; Μάθετε εδώ την πρόγνωση του καιρού !

Θα πάτε θάλασσα το Σαββατοκύριακο; Μάθετε εδώ την πρόγνωση του καιρού !

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή!

Το απόγευμα της Παρασκευής (19/8) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όμως στα ορεινά θα παρατηρούνται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι, 4 Μποφόρ αλλά παροδικά στα νότια και νοτιοδυτικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Το βράδυ της ίδιας μέρας ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά στα δυτικά παράλια θα παρατηρείται χαμηλή νέφωση. Τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 21 βαθμούς στα δυτικά, γύρω στους 22 στο εσωτερικό και στα υπόλοιπα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο (20/8) ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι, 4 Μποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 30 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια και στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη (21-22-23/8) ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ωστόσο τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Κυριακή και τη Δευτέρα, ενώ την Τρίτη αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στο εσωτερικό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top