43χρονος αλλοδαπός απήγαγε παιδί

43χρονος αλλοδαπός απήγαγε παιδί

Σε βάρος του 43χρονου αλλοδαπού είχε εκδοθεί από τις αρχές της πατρίδας του Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης κι έτσι συνελήφθη αμέσως

Για απαγωγή παιδιού κατηγορείται ένας Σουηδός, ο οποίος προσπάθησε να περάσει στο ελληνικό έδαφος από το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης στους Κήπους του Έβρου προερχόμενος από την Τουρκία. 

Όμως, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος διαπίστωσαν ότι είναι καταζητούμενος.

Όπως διαπίστωσαν, σε βάρος του 43χρονου αλλοδαπού είχε εκδοθεί από τις αρχές της πατρίδας του Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης κι έτσι συνελήφθη αμέσως και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Θράκης, ο οποίος έδωσε εντολή να εκτελεστεί το Ευρωπαϊκό Ένταλμα και δρομολόγησε τις διαδικασίες για την έκδοση του 43χρονου στην Σουηδία.

protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE