Πριν έξι μήνες έριξαν χειροβομβίδα στην οικία του κοινοτάρχη Π. Δευτεράς – Συνέλαβαν 38χρονο τώρα!

Πριν έξι μήνες έριξαν χειροβομβίδα στην οικία του κοινοτάρχη Π. Δευτεράς – Συνέλαβαν 38χρονο τώρα!

Συνελήφθη 38χρονος ο οποίος φέρεται να είναι ύποπτος για την ρίψη αμυντικής χειροβομβίδας στην οικία του κοινοτάρχη Π.Δευτεράς.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από εντατικές έρευνες έξι μηνών,  η Αστυνομία οδηγήθηκε σε 38χρονο άντρα κάτοικο της Επαρχίας Λευκωσίας ο οποίος φέρεται να είναι ύποπτος για την ρίψη αμυντικής χειροβομβίδας στο μπαλκόνι του κοινοτάρχη Πάνω Δευτεράς στις 4 Απριλίου, η οποία δεν εξερράγη.

Από τις έρευνες στην σκηνή αλλά και στην χειροβομβίδα, η Αστυνομία εντόπισε γενετικό υλικό και τα αποτυπώματα του δράστη.

Την Τρίτη (25/10) συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 38χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες και ρίψης χειροβομβίδας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμειας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πλήρης ρήξη Ανδρέα Αποστόλου-ΕΔΕΚ: Η δημόσια καταγγελία, τα ερωτηματικά και τα σενάρια

Πλήρης ρήξη Ανδρέα Αποστόλου-ΕΔΕΚ: Η δημόσια καταγγελία, τα ερωτηματικά και τα σενάρια

Έκπληξη προκάλεσε στην ΕΔΕΚ η αιφνιδιαστική αποχώρηση του βουλευτή Λάρνακας Ανδρέα Αποστόλου, ο οποίος ανακοίνωσε μέσω προσωπικής ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα ότι δεν ανήκει πλέον στο κόμμα. Ο κ. Αποστόλου, πρώην στέλεχος της Συμμαχίας Πολιτών, κατήγγειλε εμμέσως την ηγεσία της ΕΔΕΚ, ισχυριζόμενος ότι ουσιαστικά τον έθεσαν εκτός κόμματος, αποκλείοντάς τον από την ηγεσία χωρίς διάλογο.

BEST OF TOTHEMAONLINE