ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στα χέρια της Ρωσίδας πολυεκατομμυριούχου η μικρή Σοφία μετά από 11μηνη απαγωγή

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στα χέρια της Ρωσίδας πολυεκατομμυριούχου η μικρή Σοφία μετά από 11μηνη απαγωγή

Παραδόθηκε στην βιολογική του μητέρα το 17μηνο βρέφος το οποίο είχε απαχθεί το Γενάρη από την παρένθετη μητέρα του Σβετλάνα Μπεζπγιάταγια.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της εφημερίδα «Φιλελεύθερος» την Παρασκευή (04/11), το 17μηνο κοριτσάκι παραδόθηκε την Τετάρτη (02/11) στη μητέρα του έξω από το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου.

Η Ρωσίδα πολυεκατομμυριούχος αφού παρέλαβε το βρέφος, έφυγε για την  Άγκυρα.

Την είδηση μεταφέρει ο Τουρκοκυπριακός Τύπος ενώ όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, η παρένθετη μητέρα παραμένει υπό σύλληψη στα Κατεχόμενα.

Να θυμίσουμε πως  η Σβετλάνα Μπεζπγιάταγια παρουσιάστηκε στο ψευδοδικαστήριο την περασμένη εβδομάδα κρατώντας σφιχτά αγκαλιά το 17μηνο βρέφος και κρύβοντας το πρόσωπο, ενώ προηγουμένως το είχε ντύσει με αγορίστικα ρούχα.

Διαβάστε ακόμη:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Στο ψευδοδικαστήριο με το 17μηνο βρέφος η Μπεζπγιάταγια που κατηγορείται για απαγωγή από τη Ρωσίδα πολυεκατομμυριούχο

Οι τέσσερις Ε/Κ συνελήφθησαν με το 17μηνο βρέφος της Ρωσίδας πολυεκατομμυριούχου!

Τριήμερη προσωποκράτηση για τέσσερις Ελληνοκυπρίους στα κατεχόμενα – Τους εμπλέκουν σε υπόθεση με 17μηνο παιδί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top