ΠΑΦΟΣ: 54χρονος «θείος» φέρεται να απομόνωνε και να παρενοχλούσε 12χρονη στο σπίτι της

ΠΑΦΟΣ: 54χρονος «θείος» φέρεται να απομόνωνε και να παρενοχλούσε 12χρονη στο σπίτι της

Νέα υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης ανήλικης, η δεύτερη σε μια εβδομάδα, καταγγέλθηκε και διερευνάται από την Αστυνομία Πάφου.

Αυτή τη φορά θύμα φέρεται να είναι 12χρονη η οποία παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον 54χρονο θείο της, σύμφωνα με τον «Πολίτη».

Όπως κατήγγειλε η μητέρα της 12χρονης στην Αστυνομία, ο θείος της την απομόνωσε και την παρενόχλησε σεξουαλικά στο σπίτι τους.

Η δωδεκάχρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή και αρμόδιο λειτουργό ο οποίος δεν διαπίστωσε οτιδήποτε ανησυχητικό.

Η Αστυνομία ωστόσο εξέδωσε ένταλμα σύλληψης και συνέλαβε τον 54χρονο ο οποίος παρουσιάστηκε την Παρασκευή (4/11) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης 6 ημερών.

Φερόμενος ως δράστης ο σύζυγος της αδελφής του πατέρα της δωδεκάχρονης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE