ΠΑΦΟΣ: 54χρονος «θείος» φέρεται να απομόνωνε και να παρενοχλούσε 12χρονη στο σπίτι της

ΠΑΦΟΣ: 54χρονος «θείος» φέρεται να απομόνωνε και να παρενοχλούσε 12χρονη στο σπίτι της

Νέα υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης ανήλικης, η δεύτερη σε μια εβδομάδα, καταγγέλθηκε και διερευνάται από την Αστυνομία Πάφου.

Αυτή τη φορά θύμα φέρεται να είναι 12χρονη η οποία παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον 54χρονο θείο της, σύμφωνα με τον «Πολίτη».

Όπως κατήγγειλε η μητέρα της 12χρονης στην Αστυνομία, ο θείος της την απομόνωσε και την παρενόχλησε σεξουαλικά στο σπίτι τους.

Η δωδεκάχρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή και αρμόδιο λειτουργό ο οποίος δεν διαπίστωσε οτιδήποτε ανησυχητικό.

Η Αστυνομία ωστόσο εξέδωσε ένταλμα σύλληψης και συνέλαβε τον 54χρονο ο οποίος παρουσιάστηκε την Παρασκευή (4/11) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης 6 ημερών.

Φερόμενος ως δράστης ο σύζυγος της αδελφής του πατέρα της δωδεκάχρονης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Σχεδόν πενήντα δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή, το Κυπριακό εξακολουθεί να ανακυκλώνεται γύρω από το ίδιο βασικό ερώτημα: ποια είναι τελικά η βάση της λύσης; Η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατέδειξε με σαφήνεια ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις γνωστές διαφωνίες επί της ουσίας, αλλά κυρίως, στη διαφωνία για το πώς και από πού αρχίζει η ίδια η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE