ΠΑΦΟΣ: 54χρονος «θείος» φέρεται να απομόνωνε και να παρενοχλούσε 12χρονη στο σπίτι της

ΠΑΦΟΣ: 54χρονος «θείος» φέρεται να απομόνωνε και να παρενοχλούσε 12χρονη στο σπίτι της

Νέα υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης ανήλικης, η δεύτερη σε μια εβδομάδα, καταγγέλθηκε και διερευνάται από την Αστυνομία Πάφου.

Αυτή τη φορά θύμα φέρεται να είναι 12χρονη η οποία παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον 54χρονο θείο της, σύμφωνα με τον «Πολίτη».

Όπως κατήγγειλε η μητέρα της 12χρονης στην Αστυνομία, ο θείος της την απομόνωσε και την παρενόχλησε σεξουαλικά στο σπίτι τους.

Η δωδεκάχρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή και αρμόδιο λειτουργό ο οποίος δεν διαπίστωσε οτιδήποτε ανησυχητικό.

Η Αστυνομία ωστόσο εξέδωσε ένταλμα σύλληψης και συνέλαβε τον 54χρονο ο οποίος παρουσιάστηκε την Παρασκευή (4/11) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης 6 ημερών.

Φερόμενος ως δράστης ο σύζυγος της αδελφής του πατέρα της δωδεκάχρονης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόπειρα δολοφονίας - Τον ήθελαν νεκρό: Στήθηκε ενέδρα θανάτου - Ετσι γάζωσαν τον 34χρονο επιχειρηματία - Βίντεο

Απόπειρα δολοφονίας - Τον ήθελαν νεκρό: Στήθηκε ενέδρα θανάτου - Ετσι γάζωσαν τον 34χρονο επιχειρηματία - Βίντεο

Τον παρακολουθούσαν και είχαν στόχο να τον εκτελέσουν. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, 34χρονος επιχειρηματίας δέχθηκε πυροβολισμούς ενώ οδηγούσε στον δρόμο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.