Κόβουν και ράβουν οι δύο ηγέτες σε ενδεχόμενο λύσης – Έγγραφο από Μιχάλη Ιγνατίου

Κόβουν και ράβουν οι δύο ηγέτες σε ενδεχόμενο λύσης – Έγγραφο από Μιχάλη Ιγνατίου

«Οι αρχηγοί των δύο κοινοτήτων θα διορίζουν τους πάντες την επόμενη ημέρα της έγκρισης της συμφωνίας στο Κυπριακό μέχρι να διεξαχθούν εκλογές».

Η πιο πάνω αναφορά που φέρνει στο φως της δημοσιότητα το philenews.com και συγκεκριμένα ο Μιχάλης Ιγνατίου, αποτελεί μέρος εγγράφου με τίτλο «ENTRY INTO FORCE» (έναρξη ισχύος της συμφωνίας), που φέρει ημερομηνία 9 Νοεμβρίου 2015.

Βάσει των όσων γράφει ο Μιχάλης Ιγνατίου «τα νέα όργανα της ομοσπονδιακής Κύπρου, σε περίπτωση επίτευξης συμφωνίας, θα διοριστούν από τους δύο συμβαλλόμενους, στην προκειμένη περίπτωση από τους δύο ηγέτες, μέχρι και τη διενέργεια εκλογών, ο χρόνος διεξαγωγής των οποίων δεν συμφωνήθηκε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE