Κόβουν και ράβουν οι δύο ηγέτες σε ενδεχόμενο λύσης – Έγγραφο από Μιχάλη Ιγνατίου

Κόβουν και ράβουν οι δύο ηγέτες σε ενδεχόμενο λύσης – Έγγραφο από Μιχάλη Ιγνατίου

«Οι αρχηγοί των δύο κοινοτήτων θα διορίζουν τους πάντες την επόμενη ημέρα της έγκρισης της συμφωνίας στο Κυπριακό μέχρι να διεξαχθούν εκλογές».

Η πιο πάνω αναφορά που φέρνει στο φως της δημοσιότητα το philenews.com και συγκεκριμένα ο Μιχάλης Ιγνατίου, αποτελεί μέρος εγγράφου με τίτλο «ENTRY INTO FORCE» (έναρξη ισχύος της συμφωνίας), που φέρει ημερομηνία 9 Νοεμβρίου 2015.

Βάσει των όσων γράφει ο Μιχάλης Ιγνατίου «τα νέα όργανα της ομοσπονδιακής Κύπρου, σε περίπτωση επίτευξης συμφωνίας, θα διοριστούν από τους δύο συμβαλλόμενους, στην προκειμένη περίπτωση από τους δύο ηγέτες, μέχρι και τη διενέργεια εκλογών, ο χρόνος διεξαγωγής των οποίων δεν συμφωνήθηκε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο επιχειρηματία –  Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο επιχειρηματία – Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των διωκτικών αρχών γύρω από την κινηματογραφική απόπειρα φόνου που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη λεωφόρο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, με στόχο γνωστό 34χρονο Ελληνοκύπριο επιχειρηματία.

BEST OF TOTHEMAONLINE