Έρχεται κατακλυσμός στην Κύπρο! Τρεις μήνες θα βρέχει! – Τι δηλώνει μελετητής καιρικών φαινομένων

Έρχεται κατακλυσμός στην Κύπρο! Τρεις μήνες θα βρέχει! – Τι δηλώνει μελετητής καιρικών φαινομένων

Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχουμε βροχές ούτε για δείγμα, αλλά αυτή η κατάσταση δεν πρόκειται να συνεχιστεί για πολύ.

Όπως δηλώνει ο μελετητής καιρικών φαινομένων Τάσος Λάμπρου, ο οποίος καταγράφει τα καιρικά φαινόμενα στην Κύπρο εδώ και 35 χρόνια, θα έχουμε τρεις μήνες... κατακλυσμού.

Μιλώντας στον «Πολίτη» έκανε λόγο για ιδιαίτερα βροχερό χειμώνα. Ο κ. Λάμπρου λέει πως λίγο μετά τα «Νικολοβάρβαρα» (6 Δεκεμβρίου) θα ανοίξουν οι κρουνοί. Μίλησε για σημαντικές βροχοπτώσεις που θα διαρκέσουν μέχρι και το τέλος του μήνα.

Βροχές προβλέπει πως θα υπάρχουν τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο. «Δεν αναφέρω συγκεκριμένες ημερομηνίες γιατί όλοι οι μήνες θα έχουν βροχές. Η προέλευσή τους θα είναι από τον παράλληλο διάδρομο της Ελλάδας, ενώ μόνο χιόνια θα πάρουμε από την Τουρκία» είπε μεταξύ άλλων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE