Τον έστειλαν ως συνεργάτη σε υπόθεση πορνείας έκανε την δουλειά και μετά εξαφανίστηκε

Τον έστειλαν ως συνεργάτη σε υπόθεση πορνείας έκανε την δουλειά και μετά εξαφανίστηκε

Συνεργάτης της Αστυνομίας αφού έκανε την δουλειά εξαφανίστηκε με αποτέλεσμα να πέσει η υπόθεση στο δικαστήριο.

Εντύπωση προκαλεί η υπόθεση που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» το Σάββατο 03/12, σχετικά με αλλοδαπό συνεργάτη της Αστυνομίας.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο αλλοδαπός συνεργάτης αφού έλαβε τα χρήματα από το Κράτος για να εξασφαλίσει υπηρεσίας αγοραίου έρωτα, έκανε την δουλειά αλλά μετά εξαφανίστηκε με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ο βασικότερος μάρτυρας της όλης υπόθεσης.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως έγιναν κινήσεις για εντοπισμό του όμως αυτό δεν κατέστει δυνατόν.

Αν και τέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου Πάφου η γραπτή κατάθεση του συνεργάτη ως εξ ακοής μαρτυρία από το περιεχόμενο της, σε συνδυασμό με τη μαρτυρία αστυνομικών, το δικαστήριο έκρινε πως επρόκειτο για αναξιόπιστο μάρτυρα.

Η υπόθεση έπεσε με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης της μπυραρίας όπου εργάζονταν η κοπέλα να αθωωθεί ενώ αντιμετώπιζε σοβαρές κατηγορίες όπως η σεξουαλική εκμετάλλευση ενήλικων προσώπων. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE