Topless σε πισίνα Ευριπίδου - Κουφαλίδου! Φωτογραφίες κόλαση!

Topless σε πισίνα Ευριπίδου - Κουφαλίδου! Φωτογραφίες κόλαση!

Οι δύο παρουσιάστριες ομολογουμένως είναι από τις ομορφότερες γυναίκες της κυπριακής tv και όταν αποφασίσουν να φωτογραφηθούν προκαλούν πανικό...

Εντοπίσαμε την πιο σέξι καλοκαιρινή –άκρως αποκαλυπτική- φωτογράφιση της Γιώτας Κουφαλίδου και της Κωνσταντίνας Ευριπίδου. 

Κάπου στο 2008, η παρουσιάστρια του «Όλα Για Σένα», αλλά και η παρουσιάστρια του «Love & Style», Γιώτα Κουφαλίδου είχαν φωτογραφηθεί σε πισίνα, topless, για το περιοδικό MAN.

Τότε, η παρουσιάστρια του ΣΙΓΜΑ μεσουρανούσε στις κυπριακές πασαρέλες ενώ τα τρία μοντέλα που την πλαισιώνουν, αναμεσά τους και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου έκαναν τα πρώτα τους βήματα στο modelling.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE