ΠΑΦΟΣ: Ξυλοδαρμός πατέρα μπροστά στα ανήλικα παιδιά του – Απροθυμία της Αστυνομίας να παρέμβει – Υπάρχει και βίντεο

ΠΑΦΟΣ: Ξυλοδαρμός πατέρα μπροστά στα ανήλικα παιδιά του – Απροθυμία της Αστυνομίας να παρέμβει – Υπάρχει και βίντεο

Το θύμα ανέφερε πως δέχθηκε πιέσεις από Αστυνομικούς να αποσύρει την καταγγελία του.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας άνδρας στην μέση του δρόμου την Κυριακή (18/12), όταν μαζί με την σύντροφό και τα δύο ανήλικα παιδιά του εξέρχονταν της οικίας τους με το αυτοκίνητο τους και ανακόπηκαν από άλλο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δυο άντρες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Πολίτη», οι δύο δράστες κατέβηκαν από το όχημα και άρχισαν να χτυπούν τον παραπονούμενο, τον έριξαν στο έδαφος και τον κλωτσούσαν στην παρουσία της οικογένειας του, με την σύντροφό του να προσπαθεί να τους σταματήσει.

Να σημειωθεί ότι τα παιδία του θύματος, είναι ηλικίας 6 και 10 ετών.

Για το περιστατικό υπάρχει και βιντεοσκοπημένο ντοκουμέντο όπου τραβήχτηκε από κινητό τηλέφωνο, από άνθρωπο που παρακολουθούσε το συμβάν μαζί με άλλους κατοίκους της περιοχής, χωρίς όμως να παρέμβει κανείς.

Δράστης φέρεται να είναι ένας πρώην πυροσβέστης ο οποίος εργάζεται στο εξωτερικό και γι’ αυτό η Αστυνομία τον τοποθέτησε στο stop list και εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του.

Σύμφωνα  με το δημοσίευμα της ίδιας εφημερίδας, το θύμα ανάφερε ότι δέχθηκε παραινέσεις από αστυνομικούς ώστε να αποσύρει την καταγγελία, ενώ όπως σημείωσε ο ίδιος υπήρξε και απροθυμία από την Αστυνομία, για να επιληφθεί του θέματος παρά την έγκαιρη ειδοποίησης της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.