ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Νομική Υπηρεσία η υπόθεση με την λάθος μετάγγισης αίματος σε 73χρονη – Ποιοι φέρουν ευθύνη

Στην Νομική Υπηρεσία η υπόθεση με την λάθος μετάγγισης αίματος σε 73χρονη – Ποιοι φέρουν ευθύνη

Στην Νομική Υπηρεσία έχει σταλεί ο φάκελος της υπόθεσης της 73χρονης γυναίκας της οποίας κατά την διάρκεια εγχείρησης της, της χορήγησαν λάθος ομάδα αίματος απ΄ αυτή που είναι.

Από του χάρου τα δόντια γλύτωσε η 73χρονη γυναίκα από την Λεμεσό, αφού λόγω λάθους στην ετικέτα φιάλης αίματος που της χορηγήσαν κατά την διάρκεια εγχείρησης της, παραλίγο να πεθάνει από νεφρική ανεπάρκεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, η υπόθεση έχει εξιχνιαστεί πλήρως από το ΤΑΕ Πάφου ενώ ο φάκελος της  έχει σταλεί στην Νομική Υπηρεσία για περαιτέρω οδηγίες σε ότι αφορά τα πρόσωπα που αναμένεται να κατηγορηθούν αλλά και για ποια αδικήματα.

Τραγικό! Πήγε για εγχείρηση, της έβαλαν λάθος αίμα στην μετάγγιση και τώρα χαροπαλεύει – Αναζητούνται ποινικές ευθύνες - ΕΓΓΡΑΦΑ

ΠΑΦΟΣ: Έβαλαν λάθος ετικέτα στο αίμα - Έτσι έστειλαν στην εντατική την 73χρονη!

Μάλιστα όπως μας αναφέρθηκε το λάθος έγινε από συγκεκριμένα πρόσωπα του χημείου του Γενικού Νοσοκομείο Πάφου καθώς επάνω στην φιάλη τοποθετήθηκε λάθος ετικέτα.

Οι λειτουργοί που έκαναν το λάθος εντοπίστηκαν σύμφωνα με την Αστυνομία και εναντίον τους διερευνώνται αδικήματα που αφορούν απερίσκεπτες και αμελείς πράξεις.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον νομικό σύμβουλο της 73χρονης, Σάββα Νεοφύτου, μας ανέφερε πως «Η πελάτισσα μου βρίσκεται ακόμη στο Νοσοκομείο καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα νεφρά της ενώ ακόμη δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση από το Υπουργείο Υγείας σχετικά με το που βρίσκεται η υπόθεση».

Όπως μας επισημάνθηκε, η 73χρονη αναμένεται να προχωρήσει με νομικά μέτρα εναντίον του Κράτους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Έρχονται κάμερες για παράνομη στάθμευση; Ποια είναι η αλήθεια πίσω από το νέο νομοσχέδιο; Ο Υπουργός Μεταφορών εξηγεί στο ThemaOnline.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top