Τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ - Πάνω από 10 οι τραυματίες – Γάζωσαν τον δράστη

Τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ - Πάνω από 10 οι τραυματίες – Γάζωσαν τον δράστη

Πανικός στην Ιερουσαλήμ το μεσημέρι της Κυριακής, όταν ένα φορτηγό έπεσε πάνω σε πεζούς στην πόλη.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως τουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και 15 έχουν τραυματιστεί σοβαρά, ενώ ο δράστης, που είναι Παλαιστίνιος, σκοτώθηκε από πυρά αστυνομικών.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε δημοφιλή πεζόδρομο απέναντι από την Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, ανακοίνωσαν η αστυνομία και η υπηρεσία πρώτων βοηθειών χαρακτηρίζοντας το συμβάν σκόπιμη επίθεση.

"Πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση, μία σκόπιμη επίθεση", δήλωσε μία εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Ισραηλινό Ραδιόφωνο, το οποίο μετέδωσε ότι τα πτώματα "ήταν διάσπαρτα στο δρόμο".

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως στην πλειοψηφία τους οι άνθρωποι που χτυπήθηκαν ήταν στρατιώτες, οι οποίοι είχαν μόλις αποβιβαστεί στο σημείο από ένα λεωφορείο

Διαβάστε ακομη 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Φορτηγό έπεσε στο πλήθος στην Ιερουσαλήμ – Φόβοι για τρομοκρατικό κτύπημα - ΦΩΤΟ&VIDEO

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE