ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρελαθηκε ο καιρος! Τέλος οι βροχές από εβδομάδας;

Τρελαθηκε ο καιρος! Τέλος οι βροχές από εβδομάδας;

Ψηλή πίεση, που σταδιακά υποχωρεί, επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα της Πέμπτης (12/1) ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά σταδιακά θα παρατηρηθούν αυξηµένες νεφώσεις, από τα δυτικά, που αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, στα δυτικά και τα βόρεια και πιθανόν ελαφρά χιονόπτωση, στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και στα δυτικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Το ίδιο βράδυ, παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή και µεµονωµένη καταιγίδα. Τοπικά στα ορεινά θα σηµειωθεί παροδική χιονόπτωση. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά παροδικά κατά τόπους ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, στα ανατολικά, αλλά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, στα υπόλοιπα παράλια. Αργότερα, στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια, θα καταστεί ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 4 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 11 στα δυτικά, γύρω στους 8 στα υπόλοιπα παράλια και στο µηδέν στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ηµιορεινά θα σχηµατιστεί παγετός.

Την Παρασκευή (13/1) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν, από το µεσηµέρι και µετά, βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µέχρι ανατολικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι το πρωί λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα δυτικά ταραγµένη, για να καταστεί το απόγευµα λίγο ταραγµένη και τοπικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο (14/1) ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές ελαφρές βροχές ή και λίγα χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

Την Κυριακή (15/1) ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασµένος, για να καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή
άνοδο.

Τη ∆ευτέρα (16/1) θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή περαιτέρω άνοδο, στα ορεινά και το εσωτερικό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top