ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τον κατήγγειλε για «ληγμένη» άδεια… αλλά όταν κατάλαβε την γκάφα του άλλαξε την καταγγελία!

Τον κατήγγειλε για «ληγμένη» άδεια… αλλά όταν κατάλαβε την γκάφα του άλλαξε την καταγγελία!

Άλλο ένα περίεργο περιστατικό με μέλος της Αστυνομίας καταγράφεται σε δημοσίευμα Κυπριακής Εφημερίδας. Αστυνομικός έβγαλε εξώδικο για άδεια κυκλοφορίας και όταν του επισήμαναν το λάθος του,έβγαλε νέο πρόστιμο!

Σύμφωνα με τα όσα καταγραφεί στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» τη Δευτέρα 30/01, ο συνάδελφος Πάμπος Βάσιλας, πολίτης καταγγέλθηκε από αστυνομικό της Τροχαίας Αρχηγείου πως του έβγαλε εξώδικο πρόστιμο 85 ευρώ για ληγμένη άδεια κυκλοφορίας.

Το τραγικό της όλης υπόθεσης είναι πως η προθεσμία για ανανέωση των κυκλοφοριών λήγει στις 9 Μαρτίου! Ο 22χρονος οδηγός αφού πηρέ το εξώδικο δεν αντιλήφθηκε ότι δεν είχε περάσει η προθεσμία. Μετά από την πάροδο  2-3 ώρων και αντιλαμβανόμενος το λάθος που έγινε, μετέβη στο Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης έτσι ώστε να διευθετήσει το θέμα και να ακυρώσει την καταγγελία.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο αστυνομικός αφού παρέλαβε το εξώδικο, ακολούθως προχώρησε στην έκδοση νέου εξώδικου προς τον 22χρονο με την καταγγελία ότι οδηγούσε χωρίς ζώνη.

Ο νεαρός οδηγός, Αντώνης Παναγιώτης Σαρμαλής καταγγέλλειτο περιστατικό στον Αρχηγό της Αστυνομίας και όλους του αρμοδίους φορείς.

Μάλιστα, σε επιστολή του ο 22χρονος νεαρός αναφέρει πως «εάν δεν φορούσε όντως ζώνη ασφαλείας ποιος ο λόγος να τον καταγγείλει για ληγμένη άδεια κυκλοφορίας. Γιατί να διαμαρτυρηθεί για την πρώτη καταγγελία επισημαίνει ο πολίτης αναφέροντας πως πρόθεση του ήταν να διευθετήσει το θέμα.

Ο πατέρας του 22χρονου σε δηλώσεις του αναφέρει πως ο γιος του έπεσε θύμα κακής συμπεριφοράς από μέλους της Αστυνομίας επισημαίνοντας πως η υπόθεση θα οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Να σημειώσουμε πως ο αστυνομικός δηλώνει πως πρόθεση του ήταν να καταγγείλει τον 22χρονο επειδή δεν φορούσε ζώνη αλλά κατά λάθος εξέδωσε καταγγελία για κυκλοφορία.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top