Πανικός στο δημοτικό Ανθούπολης! Ναρκομανής εισέβαλε με μαχαίρι στο σχολείο και απειλούσε παιδάκια

Πανικός στο δημοτικό Ανθούπολης!  Ναρκομανής εισέβαλε με μαχαίρι στο σχολείο και απειλούσε παιδάκια

Ένα σοβαρό περιστατικό συνέβη πριν από περίπου 10 ημέρες στο δημοτικό σχολείο Ανθούπολης όταν ένας χρήστης ναρκωτικών ουσιών εισέβαλε σε αυτό και υπό την απειλή μαχαιριού τρομοκρατούσε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», ο 35χρονος ο οποίος διέμενε δίπλα από το σχολείο, συνελήφθη από την Αστυνομία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αθαλάσσας.

Ο εν λόγω άντρας φέρεται να προκάλεσε τον τρόμο αφού φώναζε ότι θα κάνει κακό σε όποιον έβλεπε μπροστά του, απειλώντας με διάφορους τρόπους, σημείωσε ο Αναπληρωτής Διευθυντής Δημοτικής Εκπαίδευσης Χρίστος Χατζηαθανασίου, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 35χρονος παρέμεινε για τρεις ημέρες στην Αθαλάσσα και τώρα κυκλοφορεί ελεύθερος με τους γονείς να ανησυχούν για την σωματική ακεραιότητα των παιδιών τους.

Το υπουργείο Παιδείας ενημερώθηκε για το περιστατικό και σε συνεργασία με την Αστυνομία, την Σχολική Εφορία και τον σύνδεσμο γονέων ψάχνουν τρόπους για να διασφαλίσουν την ασφάλεια των παιδιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Πέτρα έσπασε τζάμι αίθουσας διδασκαλίας εν ώρα μαθήματος! – Παραλίγο τραυματισμός – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE