ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Αδελφότεκνος πήγε να σκοτώσει το θείο του τρακάροντας τον – «Καλά να του κάμει» είπε ο πατέρας του

Αδελφότεκνος πήγε να σκοτώσει το θείο του τρακάροντας τον – «Καλά να του κάμει» είπε ο πατέρας του

Οι οικογενειακές διαφορές θείου και ανιψιού έφτασαν μέχρι και το εφετείο.

Άλλη μια απίστευτη ιστορία έφτασε στις δικαστικές αίθουσες με κύριο λόγο τις οικογενειακές διαφορές.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» την Τρίτη 31/01, αδελφότεκνος έφτασε στο δικαστήριο ως κατηγορούμενος από τον ίδιο του τον θείο. Η υπόθεση μάλιστα έφτασε μέχρι το Εφετείο, οπού ο καταδικασθείς επιδίωξε την ανατροπή της πρωτοδίκης απόφασης.

Τα γεγονότα διαδραματίστηκαν στις 28 Ιουνίου του 2012, στο αυτοκινητόδρομο Βασιλικού – Ζυγίου όταν ο θείος ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο, ο αδελφότεκνος του επιχείρησε να τον τρακάρει αφού εισήλθε στην αντίθετη λωρίδα και κατευθυνόταν προς τα πάνω του.

Ο θείος προκειμένου να αποφύγει την σύγκρουση ελάττωσε ταχύτητα με τον αδελφότεκνο στο πάρα πέντε να κάνει απότομο ελιγμό και να επανέρχεται στην πορεία του.  Ο παραπονούμενος μέσω κοίνου φίλου μίλησε με τον αδελφό του (πατέρα του νεαρού) όμως η αντίδραση του ήταν «καλά να του κάνει».

Ο αδελφότεκνος αν και υποστήριξε ότι η καταγγελία είναι ψευδή ωστόσο δεν έπεισε τον δικαστήριο. Μάλιστα, τον έκρινε ένοχο για τα αδικήματα της αλόγιστης και επικίνδυνη οδήγησης και του επέβαλε χρηματικό πρόστιμο. Το εφετείο εξέτασε την έφεση και δεν διαπίστωσε σφάλμα στην πρωτόδικη απόφαση.

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top