Γυναίκα οπαδός της Ομόνοιας καταδικάστηκε σε φυλάκιση – Έριχνε κροτίδες σε αυτοκίνητα μετά το ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια - VIDEO

Γυναίκα οπαδός της Ομόνοιας καταδικάστηκε σε φυλάκιση – Έριχνε κροτίδες σε αυτοκίνητα μετά το ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια - VIDEO

​Η 26χρονη φίλαθλος, καταδικάστηκε την Τρίτη (31/1) από το δικαστήριο της πρωτεύουσας για ρίψη δύο κροτίδων κατά οχημάτων έξω από το ΓΣΠ.

Η οπαδός της Ομόνοιας, η οποία κατάγεται από την Λευκωσία, αντιμετώπιζε 17 κατηγορίες που αφορούσαν κατοχή και ρίψη κροτίδων, σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο».

Τα αδικήματα της, τελέστηκαν στις 2/5/2015 μετά την διεξαγωγή του αγώνα μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας στο ΓΣΠ.

Η 26χρονη, έριξε σε δύο περιπτώσεις κροτίδες σε διερχόμενα οχήματα, προκαλώντας μερικές ζημίες στο ένα από αυτό.

Το επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, την Τρίτη (31/1) εκδίκασε την συγκεκριμένη υπόθεση, επιβάλλοντας στην 26χρονη, ποινή φυλάκισης έξι μηνών, αναστέλλοντας την για τρία χρόνια και εξέδωσε παράλληλα διάταγμα αποκλεισμού της από τα γήπεδα για έξη μήνες.

Θυμίζουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE