Γυναίκα οπαδός της Ομόνοιας καταδικάστηκε σε φυλάκιση – Έριχνε κροτίδες σε αυτοκίνητα μετά το ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια - VIDEO

Γυναίκα οπαδός της Ομόνοιας καταδικάστηκε σε φυλάκιση – Έριχνε κροτίδες σε αυτοκίνητα μετά το ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια - VIDEO

​Η 26χρονη φίλαθλος, καταδικάστηκε την Τρίτη (31/1) από το δικαστήριο της πρωτεύουσας για ρίψη δύο κροτίδων κατά οχημάτων έξω από το ΓΣΠ.

Η οπαδός της Ομόνοιας, η οποία κατάγεται από την Λευκωσία, αντιμετώπιζε 17 κατηγορίες που αφορούσαν κατοχή και ρίψη κροτίδων, σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο».

Τα αδικήματα της, τελέστηκαν στις 2/5/2015 μετά την διεξαγωγή του αγώνα μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας στο ΓΣΠ.

Η 26χρονη, έριξε σε δύο περιπτώσεις κροτίδες σε διερχόμενα οχήματα, προκαλώντας μερικές ζημίες στο ένα από αυτό.

Το επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, την Τρίτη (31/1) εκδίκασε την συγκεκριμένη υπόθεση, επιβάλλοντας στην 26χρονη, ποινή φυλάκισης έξι μηνών, αναστέλλοντας την για τρία χρόνια και εξέδωσε παράλληλα διάταγμα αποκλεισμού της από τα γήπεδα για έξη μήνες.

Θυμίζουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ρήγμα στον ΔΗΣΥ με παρέμβαση Χάρη: «Δεν στηρίζω Αβέρωφ» – Βολές για πολιτικό εκβιασμό και παρασκήνιο

Ρήγμα στον ΔΗΣΥ με παρέμβαση Χάρη: «Δεν στηρίζω Αβέρωφ» – Βολές για πολιτικό εκβιασμό και παρασκήνιο

Σαφείς αποστάσεις από ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Αβέρωφ Νεοφύτου για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 παίρνει ο Χάρης Γεωργιάδης, με επιστολή του προς την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, ημερομηνίας 27 Οκτωβρίου 2026. Ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι, εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιλεγεί ως υποψήφιος του κόμματος, δεν θα συμμετάσχει στην προεκλογική εκστρατεία για τη στήριξή του, ενώ αφήνει αιχμές για τις εσωκομματικές εξελίξεις, κάνοντας λόγο για συνθήκες πίεσης και «απροκάλυπτου πολιτικού εκβιασμού».

BEST OF TOTHEMAONLINE